Spoštovani!

Vas zanimajo storitve in delovanje podjetja Kiring? Bi nam radi zastavili vprašanje oz. bi radi enkrat mesečno prejemali informacije o novostih in drugih novicah našega podjetja?

Vabimo Vas, da izpolnite kontaktni obrazec na desni strani ekrana. S prijavo Vas bomo vključili v mesečne e-novice podjetja Kiring..


Vsi vaši osebni podatki, ki nam jih boste posredovali, bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Ur. List RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001). Vaših podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Kontakni obrazec!

Projektiranje

V Kiringu se zavedamo pomembnosti kakovostno načrtovanih toplotnih sistemov v vašem domu.

Radi bi vam ponudili projektiranje:

  • ogrevanja na tekoča, trda in plinska goriva
  • ogrevanja na toplotne črpalke vseh vrst (ogrevanje in hlajenje centralnih sistemov in sanitarne vode)
  • vodovodnih instalacij
  • učinkovito izkoriščanje sončne energije – solarni sistemi ogrevanja in fotovoltaika
  • učinkovito izkoriščanje odpadne energije


Klimatske spremembe in z njimi naraščujoče povprečne temperature narekujejo vedno večjo potrebo po klimatskih napravah oz. sistemov za hlajenje. Pri tem pa ne zaostaja tudi živilska industrija z vedno strožjimi standardi za shranjevanje živil v tovarnah in drugih proizvodnih obratih.

Za vas zato nudimo projektiranje:

  • hladilnih sistemov in hladilnic (primerno za mesnice, gostinske lokale, sadjarje, vinogradnike, itd.)
  • klimatizacijo privatnih hiš in poslovnih prostorov
  • izkoriščanja odpadne energije v že obstoječih (hladilnih) sistemih


Kiring – varčna storitev po vaši meri!


Zadnje novice

KIRING-SHOP SUPER AKCIJA

Akcijska prodaja in montaža: - klimatskih naprav vrhunske kvalitete - Toplotna črpalka Toshiba Estia - kamini in kaminske peči NORDICA-EXTRAFLAME IN EDILKAMIN

TALNO OGREVANJE PREMIUM KVALITETE !

Spoštovani, sporočamo da smo pričeli z akcijo talnega gretja PREMIUM blagovnih znamk po konkurenčnih cenah. Za ponudbe nas kontaktirajte. info@kiring.si Za vas se bomo potrudili in pripravili tapravo ponudbo.

OGREVANJE SANITARNE VODE

Obveščamo vas da smo za Vas pripravili kvalitetne toplotne črpalke za varčno ogrevanje sanitarne vode. Akcijsko ponudbo si oglejte na Kiring-Shop-u! Za ceno z montažo pa nas kontaktirajte na info@kiring.siprojektiranje,prezračevanje,kotli na trda goriva,toplotne črpalke,vodovodne inštalacije,sončna energija,solarni sistem,odpadna energija,obnovljivi viri energije,klima,klimatska naprava,hladilnica