Spoštovani!

Vas zanimajo storitve in delovanje podjetja Kiring? Bi nam radi zastavili vprašanje oz. bi radi enkrat mesečno prejemali informacije o novostih in drugih novicah našega podjetja?

Vabimo Vas, da izpolnite kontaktni obrazec na desni strani ekrana. S prijavo Vas bomo vključili v mesečne e-novice podjetja Kiring..


Vsi vaši osebni podatki, ki nam jih boste posredovali, bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Ur. List RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001). Vaših podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Kontakni obrazec!

Inženiring

Verjamemo, da vam varnost in zanesljivost hišnih inštalacij pomeni veliko. Dovolite nam, da vam pri izbiri najprimernejše opreme za vaš dom pomagamo s koristnimi nasveti in vrhunsko opremo.

Pri Kiringu vam omogočamo:

  • številne rešitve za energetsko varčno gradnjo objektov
  • svetovanje pri izbiri ogrevalno-klimatizacijskih sistemov


Hkrati pa nam bo v veselje sodelovati pri dobavi in montaži izbranega materiala in opreme za vaš dom!

Nudimo vam dobavo in montažo:

  • sistemov toplotnega ogrevanja vseh vrst (kotli na biomaso, kotli na trda goriva, plinskih kotlov,...)
  • vodovodnih inštalacij
  • toplotnih črpalk vseh vrst (voda-voda, zemlja-voda, zrak-voda)
  • solarnih sistemov (tudi za ogrevanje stanovanj in bazenov)
  • hladilnih sistemov za živilsko in ostalo industrijo
  • sistemov za ogrevanje in hlajenje farm (plinsko in drugo)
  • klimatskih naprav (blagovnih znamk Daikin, Mitsubishi, Toshiba, Panasonic, Coolwex, Gree, Gorenje, Fujitsu)
  • prezračevanja z rekuperacijo


Kiring – varčna storitev po vaši meri!


Zadnje novice

KIRING-SHOP SUPER AKCIJA

Akcijska prodaja in montaža: - klimatskih naprav vrhunske kvalitete - Toplotna črpalka Toshiba Estia - kamini in kaminske peči NORDICA-EXTRAFLAME IN EDILKAMIN

TALNO OGREVANJE PREMIUM KVALITETE !

Spoštovani, sporočamo da smo pričeli z akcijo talnega gretja PREMIUM blagovnih znamk po konkurenčnih cenah. Za ponudbe nas kontaktirajte. info@kiring.si Za vas se bomo potrudili in pripravili tapravo ponudbo.

OGREVANJE SANITARNE VODE

Obveščamo vas da smo za Vas pripravili kvalitetne toplotne črpalke za varčno ogrevanje sanitarne vode. Akcijsko ponudbo si oglejte na Kiring-Shop-u! Za ceno z montažo pa nas kontaktirajte na info@kiring.sizanesljivost,hišne inštalacije,vodovodne inštalacije,bazen,solarni sistem,ogrevalni sistem,klimatizacijski sistem,klima,dobava in montaža,ogrevanje,hladilni sistem,sistem za ogrevanje in hlajenje,klimatska naprava,prezračevanje z rekuperacijo